Strook Barok 1 is van standaard matte statische raamfolie, dezelfde die u in deze categorie vindt. Het gaat om de bovenste strook met uitgesneden barokmotiefjes. U kunt deze strook zoals op de foto aanbrengen boven de standaard matte statische raamfolie als sierstrook.
Wij leveren deze strook aan met de motiefjes nog in de folie, zodat de folie verband houdt. Als u de strook aangebracht heeft tegen het raam, kunt u de barokmotiefjes uit de folie halen. De strook is 10cm breed en de motiefjes zijn ca 6cm bij 7cm groot. Er zitten 4 barokmotiefjes in een halve meter. De folie is ook per halve meter bestelbaar.


Barok1 franse lelie strook statische matte standaard raamfolie
Het gaat om de bovenste strook met uitgesneden barokmotiefjes. De standaard matte statische folie eronder, kunt u erbij bestellen.


Enkele voordelen: 
 • Statisch raamfolie hecht d.m.v statische elektriciteit. Er komt geen lijm aan te pas en laat daardoor geen sporen achter op het glas of raamwerk. 
   
 • Multi-toepasbaar: op o.a ramen, glazen deuren, glaswanden, scheidingswanden, glazen kastdeurtjes, kamerschermen, spiegels, etalageruiten, douchecabines etc, zolang het een egaal oppervlak heeft.
   
 • Eenvoudig aan te brengen en eenvoudig verwijderbaar.
   
 • Te gebruiken als raamdecoratie en anti-inkijk.
   
 • Bestelbaar per 50cm. ( als u aantal 1 bestelt, krijgt u 50cm, bij aantal 2, krijgt u 1meter aan 1 stuk.)Kenmerken Strook barok 1:

-Structuur: licht gezandstraald.
-Kleur folie: transparant grijzig
-Barok 1 motieven: barokmotiefjes (van ca 6cm bij 7cm groot). Er zitten 4 barokmotiefjes op gelijke afstand in een halve meter.

Tips voor het aanbrengen: u kunt bijvoorbeeld afplaktape (ca 2,5cm) gebruiken om de strook recht boven de raamfolie aan te brengen.  Bij het eruit halen van de motiefjes, kunt u dit voorzichtig met een mesje doen.

 
 • Heeft u HR++glas? Vraag uw glasleverancier naar de mogelijkheden voor het plaatsen van raamfolie. (Dit in verband met eventuele thermische breuken).


 

Hieronder vindt u nog een uitleg over hoe statische raamfolie aangebracht moet worden.
Bijlagen:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 2,25
Aantal: Bestellen
Relevante producten